Саопштење о закупу транспортних капацитета за 2019./2020. годину

четвртак, 13 јун 2019 13:51

"Гас Промет" АД, као оператер транспортног система природног гаса у Републици Српској, обавјештава потенцијалне кориснике услуга транспортног система да је крајњи рок за достављање Захтјева за приступ транспортном систему 30. јун 2019. године.

Рок за достављање Захтјева је помјерен у односу на предвиђени Правилима рада транспортног система, ради усклађивања гасне године са одредбама Трећег енергетског пакета ЕУ, Споразумом о радном режиму са сусједним оператором и устаљеном праксом европских оператера.

Подаци о расположивом техничком капацитету транспортног система природног гаса су доступни на овој страници, под "информације/годишњи капацитети".

Након достављања Захтјева за приступ, у складу са Правилима рада транспортног система за природни гас у Републици Српској, корисницима ће бити одобрени транспортни капацитети и потписани уговори о приступу и коришћењу транспортног система.

За Захтјеве који буду поднешени након наведеног рока, транспортни капацитет се може одобрити само на прекидној основи.

Образац Захтјева за приступ можете преузети на овој страници, под "услуге трећим лицима/приступ систему".

 

Заказана годишња Скупштина акционара

четвртак, 23 мај 2019 13:31

Годишња Скупштина акционара "ГАС ПРОМЕТ" АД Пале одржаће се дана 26.06.2019. године у просторијама Друштва у Палама у Ул. Српских ратника 17 са почетком у 12.00 часова.

Позивају се сви акционари - физичка и правна лица да лично или путем пуномоћника, односно гласањем писменим путем, узму учешће у раду Скупштине акционара.

Материјали за Скупштину доступни су сваком акционару у редовно радно вријеме у сједишту Друштва.

Позив за годишњу Скупштину акционара

Допуна дневног реда

 

Страна 1 од 44

« Почетак Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа Крај »

© 2010 Гас Промет - Источно Сарајево. Сва права задржана. Дизајн странице Paleol.net .