Саопштење о закупу транспортних капацитета за 2018. годину

уторак, 12 септембар 2017 12:52

"Гас Промет" АД, као оператер транспортног система природног гаса у Републици Српској, обавјештава потенцијалне кориснике услуга транспортног система да од 01. септембра тече рок за достављање Захтјева за приступ транспортном систему за 2018. годину.

Расположиви технички капацитет за транспорт природног гаса на ППС "Каракај", потврђен од стране узгасног оператера ЈП "Србијагас", износи 1.940.000 Sm 3 на дан, при притиску испоруке од 30 бар.

Рок за достављање Захтјева истиче 01. октобра 2017. године, након чега ће, у складу са Правилима рада транспортног система за природни гас у Републици Српској, бити додјељени транспортни капацитети и потписани уговори о приступу и коришћењу транспортног система.

За Захтјеве који буду поднешени након наведеног рока, транспортни капацитет се може обезбједити само на прекидној основи. Уговор о приступу и коришћењу транспортног система потписаће се само са корисницима који благовремено поднесу Захтјев.

Детаљне информације и образац Захтјева за приступ можете наћи и преузети на овој страници, под услуге трећим лицима/приступ систему.

 

Одржана ванредна Годишња Скупштина акционара

петак, 08 септембар 2017 09:56

Ванредна Скупштина акционара "Гас Промет" АД Источно Сарајево - Пале одржана је дана 05.09.2017. године у сједишту Друштва у Палама, ул. Српских ратника бр. 17 са почетком у 12.00 часова.

На Скупштини акционара донешене су следеће одлуке:

1. Одлука о усвајању Записника са Годишње Скупштине акционара од 22.06.2017. године,

2. Одлука о утврђивању услова, стандарда и критерија за избор и именовање чланова Управног одбора „Гас Промет“ АД Источно Сарајево – Пале испред Акцијског Фонда и Фонда за реституцију Републике Српске,

3. Одлука о расписивању јавног конкурса за избор и именовање чланова Управног одбора „Гас Промет“ АД Источно Сарајево – Пале испред Акцијског Фонда и Фонда за реституцију Републике Српске и

4. Одлука о именовању Комисије за избор чланова Управног одбора „Гас Промет“ АД Источно Сарајево – Пале испред Акцијског Фонда и Фонда за реституцију Републике Српске.

 

Заказана ванредна Скупштина акционара

петак, 18 август 2017 13:08

Ванредна Скупштина акционара "Гас Промет" АД Источно Сарајево - Пале одржаће се дана 05.09.2017. године у просторијама Друштва у Палама у Ул. Српских ратника 17 са почетком у 12.00 часова.

Позивају се сви акционари - физичка и правна лица да лично или путем пуномоћника, односно гласањем писменим путем, узму учешће у раду Скупштине акционара.

Материјали за Скупштину доступни су сваком акционару у редовно радно вријеме у сједишту Друштва.

Позив за Скупштину акционара

 

Страна 1 од 37

« Почетак Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа Крај »

© 2010 Гас Промет - Источно Сарајево. Сва права задржана. Дизајн странице Paleol.net .